söndag 11 september 2011

Staplat ved

Halloj gott folk!!
Nu verkar vårat trådlösa internet funka bättre iallafall, i väntan på att få det andra att fungera.
Jag kan tillomed spela sims på fejjan :-)

Igår va jag en mycket duktig tjej. Vi köpte massa ved för jävligt länge sen som bara har blivit liggande ute på tomten. Igår bestämde vi att vi skulle göra ett race. Sebastian tog skottkärran o dumpade ved i garaget åt mig som staplade (nåja, jag kanske fick lite hjälp). Vi lyckades faktiskt få in massa ved och högen på tomten har minskat markant. Tillslut pallade inte min kropp mer. Det är grymt jobbigt att böja sig upp o ner o bära ved när man är höggravid. Vid några tillfällen försökte jag sitta på golvet o stapla. Vi gav upp iallafall och gick in. Men det va en skön dag ute, trots regn. Vi va ute hela familjen. Sen spenderade jag resten av dagen med att kolla på barnvagnar och vaggor på blocket. Fick lite svar på barnvagnar, tyvärr ej några svar på vagga än. Ska ringa en tjej i Partille. Imorgon ska jag åka till gbg för att kolla på en vagn som jag är lite sugen på, tänkte då passa på att kolla på vagga när jag ändå är där. Ska köpa Cecilias mjuklift till vagnen oxå. Sen är vi nog fit for fight :-)

När jag ändå är i gbg så tänkte jag passa på att träffa nån o umgås lite. Jag kommer ju inte till gbg så jäkla ofta. Jag skulle gärna åka oftare men bensin är inte gratis.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att spana på lite kläder åt sonen på internet och jag måste nog tvätta en del. Har blivit kass på det. Ännu kassare på att lägga tvätten i garderoberna :-( E nog för att det har blivit så jävla jobbigt att gå i trapporna..
Sambon ska iväg o köpa cigg o tanka nån av bilarna. Han ska säkert handla lite på Lidl oxå. Jag tror att jag o sonen stannar hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar