torsdag 8 mars 2012

Vinterland

Hej mitt vinterland, nu är jag här...

Eller inte!! Va fan är det som pågår där ute. Jag som trodde i min enfald att våren va här. Ack så fel man kan ha..
Jag som har sett fram emot att spendera helgen i trädgården o vårfixa fruktträden. Den tanken kan jag ju lägga ner på studs. Skit oxå!
Jag började iallafall att fixa lite i trädgården förra helgen.. Polackerna som bodde här innan oss va snälla och vänliga att lämna sina hushållssopor ute i trädgården. Mycket mysigt.. Soporna har legat lite här o var o tittsomtätt så kommer hunden springande med nån gammal blöja. Sen snön försvann så har alla sopor tittat fram. Det är även gamla bildelar, motorolja och krossat glas lite här o var. Mycket barnsäkert. Våran kära hyresvärd har inte haft några planer att göra det barnsäkert för oss.. Hon har hämtat lite skit men absolut inte allt. Vi har ingen större lust att vänta på att hon ska få tummen ur röven, så det får väl bli vårat ansvar att fixa. Huset va inte ens städat när vi flyttade in..
Hursomhelst så lyckades jag plocka upp vad jag tror är alla sopor från tomten förra helgen.. Det blev en hel säck.. Konstaterade att dom handlade på lidl.

Aja, över till nått helt annat.. Detta har jag funderat på att skriva om flera gånger men jag har glömt bort det varje gång.. Det handlar om min kära sambo som återigen har ett visst underhållningsvärde :-)
Detta är roligt, osannolikt, säkert vetenskapligt omöjligt och jävligt äckligt..
Så om du gillar majs och vill fortsätta äta det även i framtiden så ska du nog överväga att inte läsa resten av inlägget..

Sebastian kom o frågade mig för ett tag sedan när vi åt majs senast. Funderade ett tag, men ingen av oss kom på exakt hur länge sen det va men konstaterade att det va MINST en vecka sen..

Erica: Varför undra du?
Sebastian: JAG SNÖT MIG FÖRUT OCH DET KOM UT EN MAJS...
Erica: Nej, nej , nej, jag vill inte veta.. Fy faaan va äckligt. Hur har den kommit dit?
Sebastian: Jag vet inte! Men, du.. Det är inte FÖRSTA GÅNGEN..

Men hur i helvete äter min karl egentligen??




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar