fredag 19 augusti 2011

Life sucks

Denna dagen suger.. Inget är bra idag. Dagen började med att jag fick gå upp och torka bajs, svabba hela sovrummet och tvätta valptassar. En underbar start!!!!
Inte fan blev det bättre heller.. Gick ner på nedervåningen för att inse att mitt hem ser ut som ett tredje världskrig. Där rann orken och viljan ur mig. Blä!!
Efter det har dagen bestått av att svabba golv. 2 gånger för att skitungen (ja, idag är han en skitunge) har vänt uppochner på vattenskålen, övriga gånger för att svabba kiss.. Wonderful!!
En av Damiens skor är by the way borta. Gone with the wind!! Jag blir SÅÅ trött. Nånstans är den väl.

Vi va ute alldeles nyss för att Odin skulle kissa lite snabbt. Jag tog bara på Damien ett par skor o så gick vi ut.. Till historien hör oxå att det har öst ner HELA dagen här.. What the FFFFF!!!! Jag har ju flyttat FRÅN göteborg, inte TILL och sist jag kollade så bodde jag INTE i London. Det gör ju inget annat än att regna här.. Så tråkigt!!
Off topic: Jag har tre mattor som har hängt ute i två veckor. Från början hamnade dom där för att jag skulle banka skiten ur dom, men det har inte hänt än. Sen kom regnet o då tänkte jag att det är ingen ide att ta in dom förrän dom har torkat.. Men va fan, dom hinner ju aldrig torka.. Skit!
Back to the story: Vi gick ut iallafall. Man kan ju tänka innan man går ut att man kanske skulle sätta på barnet regnkläder, men det gjorde inte jag, eller jo det gjorde jag men sket i det. Vi skulle ju bara ut en snabbis.. In och ut eller ut och in, i detta fallet. Tror ni inte på faan att min son hittade en jättevattenpöl?! Först kände jag ilskan komma krypande men insåg snabbt att det är bara att gilla läget.. Va fan kan hända förutom att han blir dyngsur? Jag har torra kläder i hans garderob, så han fick leka. Både han och hunden hade skitkul i vattenpölen. Damien satt i den och Odin låg i den :-)

Nu är vi inne iallafall och Damien är lagd för en nap och Odin har somnat på sin filt. Mitt jobb blir nu att svabba hela nedervåningen.. Jippie!! Dammsög förut, så nu vill jag svabba. Det blir så skitit fort här :-(
Jag tror att svabben kommer att växa fast i min hand snart. Just nu sitter jag o skriver och funderar om det verkligen är SÅÅÅÅ jävla viktigt att svabba. Strumporna klistrar inte fast i golvet.. Hm, jag har verkligen ingen lust alls. Ska jag, ska jag inte.. Gör jag det inte så kommer jag att sura och gör jag det så kommer jag att sura.. Dead end!! Åh va tröttsamt!!
Har ju alltid min foglossning att skylla på för att slippa undan, men jag känner mig själv alldeles för väl och vet att om jag inte gör det så kommer jag att bli sur för minsta lilla grej sen och dom som får skiten är Sebastian, Damien och Odin, möjligtvis katterna om dom är ivägen..

Min foglossning är from hell denna gången. Igår natt kunde jag knappt sova. Jag kan bara ligga i en ställning och den ställningen krossar min ena tutte. Life sucks!!

Jaja, jag får väl gå o svabba nu då, har iallafall beklagat mig en stund. Thank you!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar