torsdag 19 januari 2012

pisskväll

Jävla pisskväll det har varit hittills..

Får väl börja med dagen dock.. Idag va första dagen själv på dagis för Damien. Lämningen gick jättesmidigt. Tror dock att han inte riktigt fattade att jag gick, han tittade inte åt mitt håll.
Kändes lite i mammahjärtat, hade gärna pussat honom 10 gånger till men jag stålsatte mig och gick..
Väl hemma tog jag det faktiskt lugnt, har bara plockat lite. Satt mest framför datorn o sorterade bilder. Håller på att göra om bland bilderna på bloggen oxå så just nu är det inga bilder på fotosidan.
Va så inne i mina bilder att jag höll på att glömma o hämta sonen.. Fick slänga mig o Demona i bilen för att inte komma alldeles för sent.
Lillfisen grät när jag kom. Han va övertrött. Han hade tydligen precis blivit jättetrött och det är fullt förståligt. Han sov nämligen väldigt dåligt inatt, vilket även betyder att stackars mamman oxå sov dåligt. Stackars mig!!
Han hade varit ganska glad hela dagen, lite gnällig ibland.. mammas snyggo, gollonge..
La honom när vi kom hem o han verkade tacksam för det..

Lite senare när Sebastian kom hem så öppnade vi posten. Surprice! Det va räkningar.. Dlev inte så jävla glad över dom.. Fick en av Ulricehamns kommun, det va dagisräkningen. Dom tycker att vi ska pröjsa för HELA månaden. Glöm det!! Han började inte förrän den 16. Räkningen va även på MAXTAXA.. Glöm det med. Jag tänker då fan inte betala 1250:- för 9st 5timmarsdagar, varav 3 av dessa 9 dagar hade JAG ansvar för sonen, inte personalen..
Ska ringa dom jävlarna imorgon o klaga som FAAAAAN!!!!

Nästa räkning kom från våran kära hyresvärd. En liten nätt räkning på 1100:- Det va för sophantering..
HALLÅ DÄR!! Jag hade fattat det som att den ingick i hyran..
Räkningen bestod av pris för abbonemanget och kg på soporna.. Den räkningen har jag ingen större lust alls att betala. Det finns en anledning till att jag är jävligt emot att pröjsa den räkningen.
Här är min anledning:
Vi sorterar alla våra sopor och är därför inte i behov av sophämtning varannan vecka, utan max 1 gång i månaden. Vi återvinner resten. Eftersom att jag har trott att det ingår så har vi "passat på" att fylla soptunnan med skit från tomten.
När vi flyttade hit så fanns det massa skräp på tomten som skulle slängas. Skräpet va från förra hyresgästen. Hyresvärden har sagt att hon ska slänga det. Det stod även en gammal bil som skulle till skroten.
Det tog jävligt lång tid (och en del tjat) men tillslut så kom hon o hämtade bilen och en del av skräpet och sa att hon kommer snart och hämtar resten. Jag har smsat henne o frågat när hon hämtar resten men inte fått något svar. Det är farliga saker som ligger därute, inte alls bra för barn och hund. Sonen drack motorolja i helgen som stod därute.. Fick ringa 112
Vi har alltså tagit en del av skräpet o slängt i soporna, så soporna är ju fan inte ens våra.. Jag kan tänka mig att betala en del av det men absolut inte allt.. Det är fan inte vårat fel att hon inte hämtar skräpet. Det skulle egentligen vara borta innan vi flyttade in..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar