onsdag 25 januari 2012

Storhandling

Nu sitter jag i bilen påväg mot Borås. Tänkte storhandla på Willys. Damien är lämnad på dagis.
Han är jätteduktig när jag lämnar honom. Min lillfjant :-)
På övrig tid så är han inte ett dugg rolig just nu.. Asså, helt seriöst, gnälligare unge får man fan leta efter. Jag känner att mitt tålamod tryter ordentligt..
Jag tänker typ hela dagarna på vad fan som är fel o det är grymt svårt att sätta fingret det.. Han har massa anledningar att vara gnällig. Suck! Här är några av dom:
Precis börjat på dagis.
Ändrat naptime på dagisdagar.
Håller på att få massa kindtänder.
Fått en lillasyster.
Har en unghund hemma.
Är jättkass i magen (funderar på allergi)..

Livet är spännande!! Jävligt spännande.. Jaja, det löser väl sig om hundra år..

Över till nått annat spännande. Igår hade jag ett finger uppstoppat i röven.. Det va ju oxå rätt spännande, eller INTE..
Jag va på läkarbesök igår. Har ju en plan att ta tag i sånt som aldrig blir av. Så nu har jag varit hos läkaren Ang mitt jävla nageltrång och ska ta bort några skintags som jag fått, tog även upp min onda röv som jag har fått tack vare min underbara dotter..
Svaren jag fick va:
Börja med att gå till en fotvårdsspecialist, om det inte funkar så opererar dom.
Skintagsen ska tas bort nästa vecka. Bara bedöva o skära bort.
Min rumpa undersöktes av både instrument o finger.. Fy fan! Roligare kan man ju ha på tisdagsförmiddag.. Läkaren kom fram till att vi börjar med att testa en kur med stolpiller, salva o pulver till magen. Funkar inte det så kan dom operera..

Tjing tjong styrstång!! Hoppas att jag slipper mina problem utan operationer. Blir nog bra tillslut..

Nä, nu är vi framme i Borås så nu har jag inte tid mer..


2 kommentarer:

  1. Med en egen gnällunge ska jag ge dig ett jävla bra tips alltså. Åk till andra som har gnällungar också. Dels så är dom vana vid att det gnälls hela dagarna, dels brukar 2 pluspooler ta ut varandra, alltså två gnällspikar ihop brukar bli 2 riktiga gullungar som leker skitbra. Och ska det ändå gnällas en hel dag så kan man lika gärna snacka skit med en annan mamma under tiden. På tal om det så tänkte vi hela familjen komma och hälsa på en dag om ni är lediga och har lust. Gnället blir bättre (det är iaf vad dom säger) Kram// Lina

    SvaraRadera
  2. Ja kom hit så att vi får gullungar istället. Behöver umgås lite med en annan mamma. Måste snacka lite skit..

    SvaraRadera